RSS Uutinen – Isännöintiliitto
  • Väkivaltainen naapuri voi pelottaa, mutta taloyhtiössä ollaan voimattomia ilman lakimuutosta tammikuu 18, 2021
    Joskus taloyhtiössä on häiriötilanteita, joissa poliisi joudutaan kutsumaan paikalle. Taloyhtiö voi kuitenkin olla voimaton puuttumaan vakaviin, toistuviin häiriöihin, koska taloyhtiö ei saa poliisilta raporttia asiasta. Lakia pitäisi muuttaa asukkaiden turvallisuuden takaamiseksi, Isännöintiliitto vaatii. Artikkeli Väkivaltainen naapuri voi pelottaa, mutta taloyhtiössä ollaan voimattomia ilman lakimuutosta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Jori Raatikainen Kuopion Talokeskuksesta joulukuu 16, 2020
    Pohjois-Savon Ammatti-Isännöitsijät ry valitsi Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Kuopion Talokeskuksen isännöitsijä Jori Raatikaisen. Artikkeli Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijäksi 2020 Jori Raatikainen Kuopion Talokeskuksesta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Nuoret ovat taitavia kierrättämään, mutta asumisen vastuut ovat monelle epäselviä joulukuu 15, 2020
    Nuoret eivät tunne asumiseen liittyviä vastuita ja vakuutuksia, selviää Isännöintiliiton kyselystä. Asumisen taitoja ja tietoa pitää tarjota nuorten lisäksi aikuisille, sillä oppi saadaan pääasiassa kotoa. Toiveissa olisi, että asumisen tietoja ja taitoja opetettaisiin laajemmin myös koulussa. Artikkeli Nuoret ovat taitavia kierrättämään, mutta asumisen vastuut ovat monelle epäselviä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.